Monday, January 30, 2023
Google search engine

Не Пропуштајте

ЖИВОТ

Одбележана 117 години од јуначката смрт на војводата Христо Узунов

На 24 април во 1905 година во селото Цер, во борба против турскиот аскер загина охридскиот војвода Христо Узунов. Борбата во село Цер меѓу Узуновата...

Денес се празнува Свето Благовештение – Благоец

Свето Благовештение, се вбројува во постојаните празници и секогаш е на 7 април. Неговото народно именување е Благовец, Благоец, Блошчојне, Благостене, Благовден, Половина Велигден, Блошчење,...

ДОМАШНИ

ТЕХНОЛОГИЈА

Amazon’s Apple Watch Killer Will be Free and Sell you Everything

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we headed down to...

Социјални мрежи

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
- Реклама -
Google search engine

Модерно

НАЈНОВИ ПРЕГЛЕДИ

ПОСТАВЕНИ ИНФОРМАТИВНИ ТАБЛИ ПРЕД ЗАШТИТЕНИТЕ ЧИНАРИ И КОЧЕЏИКОТ

Општина Охрид постави информативни табли пред сите заштитени чинари и кочеџикот, кои се прогласени за природна реткост. Овој проект е дел од Програмата за заштита на животна...

ПЕРФОРМАНС

- Advertisement -
Google search engine

ОДМОР

На 24 април во 1905 година во селото Цер, во борба против турскиот аскер загина охридскиот војвода Христо Узунов. Борбата во село Цер меѓу Узуновата...
РекламаGoogle search engineGoogle search engine

ОПШТО

ЗДРАВЈЕ И ФИТНЕС

АРХИТЕКТУРА

РекламаGoogle search engineGoogle search engine

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

НАЈПОЛУЛАРНИ

КОМЕНТАРИ