Monday, January 30, 2023
Google search engine
HomeКАТЕГОРИЈАОбука со граѓанските организации за подготовка на предлог проекти

Обука со граѓанските организации за подготовка на предлог проекти

Во текот на вчерашниот и денешниот ден, во големата сала на Општина Охрид беше спроведена обука со граѓанските организации за подготовка на предлог проекти, по претходно објавениот повик од страна на Општина Охрид. Проектот е во рамките на регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (RЕLOAD2), од програмата за развој на обединетите нации (УНДП).✔На обуката граѓанските организации кои се потенцијални подносители на проекти, од страна на консултант беа детално запознаени со начинот на подготовка, пријавување и потребните критериуми. На обуката беа дискутирани идентификуваните недоследности и недостатоци во претходните апликации.👉 Јавниот повик за граѓанските организации за поднесување предлог проекти трае до 04.03.2022 година, а повеќе информации за истиот може да најдете тука 👇https://ohrid.gov.mk/%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0…/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments