Monday, January 30, 2023
Google search engine
HomeОХРИД“Водовод” Охрид со активности за подобрување на регулацијата и водоснабдувањето во централното...

“Водовод” Охрид со активности за подобрување на регулацијата и водоснабдувањето во централното градско подрачје

Како дел од третата фаза од реконструкцијата на улицата “Македонски Просветители” во тек е поставување на два нови шибери со профил ф 200, еден шибер со профил ф 100 и еден
шибер со профил ф 80, истовремено се врши и репарација на два шибери со профил ф250 и еден шибер со профил ф100, информираат од ЈП Водовод Охрид.

Со оваа голема акција значително ќе се подобри регулацијата и водоснабдувањето во централното градско подрачје, додаваат од претпријатието.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments