Wednesday, October 5, 2022
Google search engine
HomeОХРИДСЕ ОДРЖА ВЕЛОСИПЕДСКАТА ТРКА „КУП НА МАКЕДОНИЈА-ОХРИД“

СЕ ОДРЖА ВЕЛОСИПЕДСКАТА ТРКА „КУП НА МАКЕДОНИЈА-ОХРИД“

Во организација на Велосипедска Федерација на Македонија, викендов во Охрид се одржа велосипедската трка „Куп на Македонија – Охрид“. Стартот на трката во друмски велосипедизам беше кај „Горица 2“, а целта кај тениските игралишта во близина на вила „Билјана“.

Технички организатори на овој напревар беа велосипедскиот клуб „Шампион систем“ од Охрид и велосипедскиот клуб  „Спид бајк“ од Кичево, под покровителство на Општина Охрид.

Повеќе на охрид.гов.мк

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments